Cannabis

/Cannabis
Cannabis2019-11-02T17:56:03+00:00

Cannabis is een natuurlijk product!

Ons Lichaam weet wat Cannabis is! Het maakt dus niet uit wat je geloofd over Cannabis, ons lichaam herkent de waarheid van deze plant. De natuur komt tot leven via Cannabis op een harmonische manier waar we met ons verstand simpelweg niet volledig bij kunnen.

Als je een mening wilt vormen over Cannabis kan dat dus alleen maar door het ook te ervaren. Gelukkig is Cannabis een natuurproduct waar nog nooit iemand aan is overleden! Het is wel zo dat het een behoorlijk effect kan hebben op hoe we ons voelen als we Cannabis beginnen te gebruiken in ons leven. Ook zijn er aspecten zoals psychoactiviteit, verontreinigingen en het gebruik van Cannabis in combinatie met andere middelen waar we je graag bewust van willen maken.

De missie van CannaClass is om op een verantwoorde, veilige en vooral leuke manier de vele voordelen van Cannabis voor jou te laten werken. Of je nu op zoek bent naar Ontspanning, Healing, Ontplooiing of Nieuwe Ervaringen, CannaClass helpt je op een professionele en doelgerichte ondersteunen.

 

Disclaimer 
Deze website is alleen maar bedoeld om informatie te verstrekken. Middels het verstrekken van deze informatie stellen wij geen diagnose, stellen we geen behandelingen voor, maken we geen claims op genezen, verzachten of voorkomen van geen enkele ziekte of (medische) aandoening. Voordat u begint met een natuurlijk, geïntegreerd of conventioneel behandelingsregime, is het raadzaam om het advies in te winnen van een erkende zorgverlener. Lees hier verder voor de volledige disclaimer.